Blog

Aktuális

Avaloni utazás 2024.08.23.-30.-ig.

Ezen a nyáron elutazunk Angliába, a mágikus Avalon és Stonehenge druida földjére, ahol visszavesszük az elveszett vagy megkopott varázserőnket…

A program fő témája: A  végtelen erő és a teremtés életünkbe hívása. Várom azt a 12 embert, aki egy-egy mágikus minőséget hoz ebbe a közös teremtésbe. Hol is teremthetünk jobban máshol, mint Avalon varázslatos földjén?

Ez az év különleges, ahogy érezhetted már akkor, amikor január elsején felébredtél. Ez a varázslat, az előrehaladás és a teremtés éve. Ám csak akkor tudsz élni ezekkel a dolgokkal, ha megvan hozzá az erőd. Az év száma a 8-as, a végtelen lehetőségek és az erő éve, továbbá az égbe emelkedő Fa Sárkány éve is, ami szintén a teremtésről szól. Ebben az évben hatalmasat ugorhatunk előre, és emelkedhetünk másik, sokkal szebb és mágikusabb Valóságba… Mind a Sárkányok mind pedig a Fény ereje segít nekünk ebben.

Egyre erőteljesebben válnak szét a Valóságok. Emberek nagy része maradt benne a háromdimenziós Valóságban, és élete azóta is a félelemről, a hiányról, és a korlátokról szól, egyre erőteljesebben. Van, aki felébredt, és rájött, hogy van egy másik Valóság is, olyan, ahol boldog és szabad lehet, ahol tud élni a lehetőségeivel, bőség és szerető közösség vesz őt körbe, és kinyílnak számára a kapuk. Ez az ötödik dimenzió energiája.

Várlak erre az utazásra akkor, ha szeretnél egy hetet eltölteni az ötödik dimenzióban, Avalon városában, ahonnan közvetlen kapcsolat nyílik azokhoz a földi és égi szférákhoz, melyek képesek átírni a sorsodat.

Hívlak akkor, ha úgy döntöttél, hogy eleged volt abból, hogy a mások által megírt történetedet éled, ha szeretnéd a saját kezedbe venni a sorsodat. Ha mindennél erősebb benned az a vágy, hogy magad, az emberek és a Föld számára is letedd a korlátozó múltat, és kész vagy megnyitni a kapukat az Aranykori Valóság energiája felé. Ebben a létezésben pedig a fényt, a boldogságot, a szabadságot és a bőséget tapasztalni meg, magad mögött hagyva a régi rezgés korlátozó mivoltát.

Avalon energiája gyógyít, tisztít. Mivel erőteljes tűz energia járja át, így képes feltárni feldolgozatlan érzéseinket, tapasztalásainkat, és egyben meg is tisztítani azokat. Ha te is képes vagy beengedni Avalon energiáját magadba, azt fogod észrevenni, hogy amikor hazatérsz, már nem leszel ugyanaz.

Erősebb, mágikusabb, élni akaróbb éned kerül majd előtérbe benned, és csodákra számíthatsz az életedben.

Az utazás nem akkor kezdődik, mikor augusztusban elindulunk, és nem akkor ér véget, mikor hazaérkezünk. A jelentkezésed pillanatától kezdve majd Rád Avalon Hölgye, és érdemes még legalább egy-két napot még otthon maradnod, miután hazaérkeztünk, hogy a lelked is követhessen. Hiszen még jó pár hétig dolgozni fog az energia rajtad, az életeden, a kéréseden.

A program

Augusztus 23. péntek: Indulás Budapestről, találkozás a reptéren a reggeli órákban. Érkezés az angliai Bristolba, buszos transzfer Glastonburybe, a szállások elfoglalása. Az esti órákban mágikus nyitókör.

Augusztus 24. szombat: Délelőtt ellátogatunk a Nagymama fához, ahol felvesszük a kapcsolatot a mágiával, mely a vérvonalunkban áramlik. Mágikus ősanyáink és ősapáink erejét kérjük ahhoz, hogy élni tudjunk és merjük a varázslattal. Megkérjük mágikusan Avalon földjét, hogy szabadítsa fel bennünk a mágia erejét.

Délután a mágikus Tor, a Sárkánydomb, Mihály arkangyal tornyának felkeresése, kapcsolatfelvétel a varázserőnkkel. Megszólítjuk az Avaloni Varázslónőket, hogy lépjenek be az életünkbe, és tegyenek erősebbé, erősítsék a tisztánlátásunkat.

Augusztus 25. vasárnap: Délelőtt: Ellátogatunk Chalice Well-be, a Kehely Forrás botanikus kertbe, ahol magunkhoz vesszük a varázslatot, a növények, a víz, és a tündérek energiájával. Végig megyünk Arthur király beavató medencéjén. Igény szerint, merülhetünk az új kezdeteket beindító Fehér Forrás medencéjében.

Augusztus 26. hétfő: Ez a mágikus erőnk felébresztésének napja lesz, Stonehenge energiájában, melyek felrázzák Csipkerózsika álmából a bennünk élő mágust és boszorkányt. Legendák úgy tartják, hogy óriások építették Stonehenge-t, akik mágikus erővel és ügyességgel bírtak, a távoli hegyekből hozták a Stonehenge köveit. A köveket varázslatos módon emelték és helyezték el, a Nap és a Hold segítségével. Úgy is szól az ősi írás, hogy Merlin, a legendás varázsló építette mágikusan az ősi kőkört. Mindenesetre Stonehenge a tündérek és más természetfeletti erők lakhelye, akik támogatnak minket a varázslat útján. Stonehenge rejtett energiaforrásokat és misztikus erőtereket tartalmaz, éjjel pedig tündérek táncolnak és énekelnek a holdfényben. Augusztusban Wiltshire-ben sokszor találkozhatunk gabonakörrel. Ha ilyet látunk, akkor bemegyünk, hogy megérezzük az energiáját.

Augusztus 27. kedd: Délelőtt szabad program. Délután ellátogatunk a a Glastonbury Apátságba, ahol Arthur király és Guinevere királynő sírja van. Arthur király tisztaságát kérjük arra, hogy a varázslatot tiszta formájában tudjuk használni, és kérjük Guinevere varázserejét ahhoz, hogy csodás dolgokat teremthessünk az életünkben.

Augusztus 28. szerda: Szertartásos, mágikus időt töltünk  Mária Magdolna ezeréves templomában. mely pár órára csak a miénk lesz, és ahol töltekezünk az ősi szentséggel. Megtapasztaljuk, e csodás istennőn keresztül a feltétel nélküli szeretetet, önmagunk és mások felé is. Megtisztulunk mindentől, ami akadályoz minket abban, hogy gyakorolhassuk a varázslatot, megszabadulunk a bűntudattól, megbocsátunk magunknak és másoknak is, varázserőnk talán romboló célra való használata miatt.

Augusztus 29. csütörtök: Ellátogatunk Bridie’s Mound elvarázsolt földjére, ahol a belső gyermekünkkel vesszük fel a kapcsolatot, aki még ismerte a varázslatot. Bridie’s Mound az a hely, ahol megtapasztalhatod a gyermeki könnyedséget és gondtalanságot.

Augusztus 30. péntek: Buszos transzfer Bristolba, a reptérre a kora reggeli órákban, érkezés a déli órákban Budapestre.


Tudnivalók

Vizet ihatunk és vételezhetünk a közeli fehér és vörös forrásból, melyek gyógyító és mágikus hatásúak.

Glastonburyben vannak szupermarketek, ahol mindent beszerezhetünk, a szállások jól felszereltek, tiszták, a házigazdák kedvesek. Sok étterem, pub, ezoterikus bolt, mágikus légkör, boldogság és szabadság vár minket.

Van egy olyan 800 éves szálloda, ami rendelkezik egy olyan ivóval, melynek a pince részében élnek a Sárkányok, ide biztosan elmegyünk majd együtt, egy pint sörre vagy ciderre.

Avalon és Stonehenge olyan élményt nyújt számunkra, amit soha, de soha nem felejtünk el, és hónapokig, évekig töltekezhetünk az erejével.

A program díja: 369.000 Ft, valamint a repülőjegy és a belépőjegyek ára (kb. 50 font). A programban benne van a kétszeri buszos transzfer a reptérről Glastonburybe az érkezés napján és Glastonburyből a reptérre az elutazás napján, a buszos kirándulás díja Stonehenge-be, valamint a szállás és a program.

Elhelyezés: a központban lévő házban. A szállás önellátó, de a közeli boltokban, szupermarketekben könnyen beszerezhetünk mindent.

Az utazáson 12 főt tudunk fogadni.

Az utazásra vissza nem térítendő előleg befizetésével tudsz jelentkezni, ami 120.000 Ft, és érdemes megvenned a repülőjegyet is, a Ryanair légitársaságnál, mely közvetlenül repül Budapestről Bristolba. A repülőjegy ára körülbelül 120.000 Ft most, de ez változik, és függ attól is, mennyi poggyászt hozol magaddal.

Az előleg befizetésének függvényében töltődnek majd be a helyek. Az elvonulásra még 3 hely van.

A teljes összeg befizetési határideje 2024. július 1-e.

Várunk sok szeretettel,

Luna és Effi

 

Kiemelt kép: facebook by Delphia Nancy

Aktuális

Boszorkány mágia gyakorlati tanfolyam indul 2024.04.07.-én.

Öt alkalmas boszorkány mágia alaptanfolyam indul, személyesen vagy online. A tanfolyamra elhozhatod egy kérésedet, melynek megteremtéséhez, személyre szabottan megkapod a mágikus eszközöket.

Vannak kérdések, melyeket sokszor felteszünk magunknak.

Vajon csak annak lehet álom élete, aki szerencsés csillagzat alatt született?  A legtöbben azt válaszolják, hogy igen. Én azt mondom, hogy nem.

Vajon teremthetjük-e mi magunk az életünket? A legtöbben azt válaszolják, hogy nem. Én azt mondom, hogy igen.

Kell-e ehhez különleges boszorkány tehetség? A legtöbben azt válaszolják, hogy igen. Én azt mondom, hogy nem.

Rengeteg dolgot megvalósítottam már a mágia segítségével. A mágia elég megosztó kifejezés, számomra az isteni teremtőerőt jelenti, amihez minden embernek hozzáférése van, de csak kevesen gyakorolják. Rengeteg tiltás van a mágia felé, főleg azért, mert „sötét”. Vajon ki mondja ezt? Aki nem akarja, hogy átvedd a hatalmadat a saját életed felett, mert azt akarja, hogy az ő törvényei szerint élj.

Persze vannak sötétebb, ártó mágikus rítusok, de a legtöbb rituálé bizony isteni fényben ragyog.  Utoljára Arany Atlantisz idején teremtettünk csodás dolgokat magunknak az isteni mágia segítségével, de az Aranykor bukásával ez a képességünk is alaposan csorbult, és már el sem hisszük sokszor, hogy ez a hatalmas erő a rendelkezésünkre áll. Főként a korlátozó hiedelmeink miatt, melyek a legtöbbször energetikai „beültetések”, s melyek célja az, hogy ne tudjunk teremteni.

A tanfolyamon megvizsgáljuk ezeket a korlátozó hiedelmeket, melyek megakadályoznak bennünket a csodák befogadásában. Rengeteg olyan hiedelmünk van, ami visszatart attól, hogy szívünk vágyát megteremtsük. Ha ezeket a hiedelmeket felismerjük, megtisztítjuk, s célunk teremtéséhez hozzáadjuk a mágia eszközeit, akkor igen gyorsan eredményt tudunk elérni.

18 éve járok a spiritualitás, a boszorkányság és a mágia ösvényén. Angliában tanultam meg a boszorkányság alapjait, hiszen ott viszonylag szabadon gyakorolják a „mesterséget”, így az ottani boszorkányok bátran és nagy szabadsággal merik használni a tudásukat.

Eljött az idő, hogy a boszorkány mágiát megismertessem azokkal, akik nyitottak rá, abból a célból, hogy ők is kézbe vehessék a sorsukat. A Föld mostanában igen megosztott; vannak, akik a felemelkedést választják és vannak, akik már nem is harcolnak azért, hogy jobb életük lehessen, akár el is búcsúznak ettől a világtól, nem látva reményt.

A régi világ eltűnt, az új most van születőben. A változás a mindennapjaink részévé vált. „Szállhatsz a változás szelével, vagy ellenállhatsz neki, de akkor megrekedsz” üzeni a szellemvilág, mellyel erős kapcsolatban állok, onnan kapom a sugallatokat és a támogatást is. A szellemvilág pedig segíteni akar az embereknek abban, hogy ne adják fel, álljanak bele az erejükbe, a hitükbe, a teremtőképességükbe, hogy nem csak nekik, de magának a Földnek a sorsa is fényesebbé váljon.

A boszorkány mágia különbözik a tradicionális mágiától, annál szabadabb, miközben betartja a mágia alaptörvényeit. A boszorkányok rengeteg szellemi segítő lényt, kreativitást, transzot, meditációt, és egyebeket is használnak a mágiához, a cél az, hogy minél egyszerűbben és hatékonyabban meg tudják varázsolni azt, amit szeretnének.

Várlak téged is erre a tanfolyamra, akkor, ha valamit meg szeretnél teremteni, ami látszólag nagyon messze van még tőled. Ha szeretnél boszorkány mágikus rítusokat tanulni. Ha találkoznál egy nagyon jó csapattal, akik együtt dolgoznak egymás sikerén is. Ha szeretnél nyitni a szellemvilág felé, támogatást kérni tőlük.

Vagy egyszerűen, akkor is itt a helyed, ha olvasod ezeket a sorokat, és valamiféle furcsa bizsergést, szokatlan izgalmat érzel, bár az elméd azt mondja, hogy „na ez hülyeség, felejtsd is el.”

 

Alkalmak és témák

Április 7. (első alkalom)

Alapok és védelmek. Beszélünk arról, hogy mi az a boszorkány mágia, melyek a szent boszorkány napok. Megtanuljuk megteremteni a szent teret, ahol dolgozunk majd, tanulunk a védelmekről és a tisztításokról, ami minden rítus alapja. Megtanuljuk felállítani a boszorkány mágia oltárt, beszélünk Valóságokról és Dimenziókról. Behívjuk saját személyes segítőnket a szellemvilágból és egy speciális módszerrel aktiváljuk magunkban a boszorkány erőt. Megtisztulunk attól a tudatalatti korlátozó mintától, mely a vágyunk megteremtését akadályozza.

Május 5. (második alkalom)

Az őselemek világa. Gyertyamágiát tanulunk. Őselemekkel foglalkozunk, melyektől beavatást kapunk. Tanunk az aura rétegei és a csakrák bölcsessége. Mit mesélnek a csakráid? A negatív kötésektől való megszabadulás. Az őselemek lényei. A helyek szellemei. Boszorkány kristályok. Varázspálca, tőr, kehely és pentagramma. Amulettek és talizmánok. Megismerkedünk a boszorkány babákkal és a hoodoo olajokkal.

Június 16. (harmadik alkalom)

Túlvilág és szellemvilág. Tanulunk a Birodalmak közötti átjárókról. Belemerülünk a vizualizációba. Felvesszük a kapcsolatot az őseinkkel, felszabadítjuk az eddig leblokkolt generációs erőt. Kapcsolatot építünk a Szellemvilággal, aktiváljuk ezt az erőt magunkban. Meghívjuk a mágikus lényeket (istenek és istennők, valamint más lények) akik segítenek nekünk a rítusok elvégzésében. Előző életünkbe utazunk vissza, felszabadítjuk az ott sérült boszorkány erőt.

Július 14. (negyedik alkalom)

Idő és tér, mágikus Valóságok. Megismerkedünk a tarot mágiájával és a boszorkány rúnákkal. Tanulunk a bolygók, az az idő és a mágikus rítusok kapcsolatáról. Belenézünk az Akasha krónikába. Asztrál utazást végzünk. Spirituális tervet alkotunk. Speciális mágikus rítusokról tanulunk (pénzmágia, szerelmi mágia, rontáslevétel és egyebek)

Augusztus 11. (ötödik alkalom)

Megvalósítás. Boszorkány szent fákról és növényekről tanulunk, szent illóolajokról, kipróbáljuk a boszorkány transzot. Elkészítjük a saját mágikus főzetünket. Varázsigét írunk, varázsdalt énekelünk, boszorkány fonallal dolgozunk. Megkapjuk a személyre szóló eszközöket a saját vágyunk megteremtéséhez. Szent boszorkány nevet kapunk. A kelta Cerridwen boszorkány királynő beavatását kapjuk meg a boszorkányság alapjaiba.

Tudnivalók 

A tanfolyam minden képzési napon 10-18 óráig tart a Budapest XIII. kerület Hegedűs Gyula utca 16. szám alatt.

A tanfolyamot lehetséges online is elvégezni, ez nem helyszíni közvetítés lesz, hanem videós anyagot bocsátok a rendelkezésedre.

A tanfolyam elvégzőinek oklevelet biztosítok, amennyiben elvégzed mind az öt alkalmat, akár személyesen, akár online, akár” hibrid” formában. Ez azt jelenti, hogy keverheted a személyes és online alkalmakat is.

A tanfolyam díja 25.000 forint alkalmanként. Lehetséges öt alkalmas bérlet vásárlása, ebben az esetben 20 ezer forint egy alkalom díja. Ez fizethető előre is, de ha ki akarod próbálni az első alkalmat, akkor az még teljes áron történik, és a fentmaradó négy alkalomra lesz érvényes a csökkentett díj. A jelentkezéskor 10.000 Ft helyfoglalót szükséges fizetned, a fentmaradó összeget pedig vagy átutalással, vagy a tanfolyam napján személyesen tudod rendezni.

Amennyiben valamilyen egyéb képzésre jársz hozzám, akkor a te részvételi díjad szintén 20.000 Ft.

Jelentkezni emailben vagy telefonon tudsz, a holdtemplom@gmail.com vagy lunaverzum@gmail.com emailcímen, avagy a +36704089351-es telefonszámon Lunánál.

Várlak szeretettel, Luna

 

A hét energiája

Júliusi extra energia: Angyali szerencse

Júliusi extra energia: Angyali szerencse

Ebben az időszakban Sandalphon arkangyal üzent neked. Üzenete: ajándék van úton feléd a Teremtőtől. Nyílj meg a befogadására. Életed Szerencsekereke felfelé indul, mert törlesztettél egy karmikus adósságot valaki vagy valami felé. És még az is lehet, hogy ezt észre sem vetted…

A törlesztés történhetett bárhogyan. Szívességet tettél valakinek, vagy éppen, beleálltál az erődbe, és nem hagytad magad, valakivel szemben. Esetleg a gondolkodásod változott, vagy megtettél vagy megfogadtál magadnak valamit, amire eddig képtelennek érezted magad, de most visszatért az erőd.

Valakinek megbocsátottál, valamit feloldottál a múltból, valamiért hálás tudtál lenni, vagy egyszerűen hajlandó voltál továbblépni egy méltatlan helyzetből. Lehet, hogy továbbképezted magad, vagy gyógyítást vettél igénybe, ami megemelte a rezgésszintedet.

A tartozás törlesztése történhetett bármilyen módon, a lényeg, hogy ez egy lépcsőfok volt a könnyebb életed felé. 

De ki az a Sandalphon arkangyal? Ő eredetileg halandó ember volt, aki az Illés próféta névre hallgatott. A Teremtő a Földön végzett értékes munkáját halhatatlansággal és azzal jutalmazta, hogy az arkangyalok közé emelte őt, így most a mennyben örökké folytathatja áldásos tevékenységét. Illés igazán látványosan: egy izzó, lángoló szekéren emelkedett az égbe, amelyet két tüzes ló és vadul örvénylő forgószél röpített a magasba.

Mindenesetre, mivel Sandalphon valaha ember volt, így az emberek imái és vágyai nem ismeretlenek számára, hiszen tudja, hogy nem könnyű a földi lét.

Sandalphon fő feladata eljuttatni Istenhez az emberek azon imáit és fohászait, amelyekre égi szinten válaszolni kell. Olyan magasnak említik, hogy a Földtől a mennyekig ér. Sandalphon arkangyal üzenetei és muzsikája hallatszik az angyalok szárnysuhogásában, amely olyan finom, halk és gyöngéd, oly észrevétlenül borzongatja meg az embert, hogy sokan oda sem figyelnek rá, mert észre sem veszik. Amikor Sandalphonhoz fohászkodsz, figyelj fokozottan arra, milyen belső hangokat vagy zenét hallasz, mert ez az ő válasza.

Amikor az imádra, kérésedre sürgős választ vársz, kérd fel az üzenetközvetítésre Sandalphon arkangyalt. Gondold át a szavaidat, azután mondd:

„Szeretett Sandalphon arkangyal, imák és válaszok közvetítője! Kérlek, most légy az én segítségemre. Kérlek, minél hamarabb továbbítsd fohászomat (mondd el az imába foglalt kívánságodat) Istenhez. Kérlek, tudósíts Isten válaszáról egyértelműen, hogy megérthessem a választ. Kérlek, hozd tudomásomra, ha nekem is tennem kell valamit. Köszönöm a kedvességedet. Áldás.” 

Akár kérsz most Sandalphon arkangyaltól valamit, akár nem, a Szerencse akkor is megérti mostanában az életedet, pontosan azon a téren, amire szükséged van.

Lehet, hogy az utóbbi időben nem érezted magad szerencsésnek, bajok értek, vagy nem alakultak úgy a dolgok, ahogy szeretted volna. Ám ez csak az apály visszahúzó ereje volt dagály előtt, mert jönnek, áradnak a Szerencse tengerének hullámai és már életed partjait nyaldossák, még ha jelenleg nem is érzel semmit sem ebből.

Ebben az időszakban figyelj, mert felfelé indul életed Szerencsekereke és hamarosan érezni fogod az első jeleket…Fontos, hogy légy nagyon éber és használj ki minden lehetőséget, ami az utadba kerül. Ha valamilyen helyzetben előrelépésre vársz, az valószínűleg megtörténik, kérlek, ne állj ellent neki!

Hiszen negatív várakozásaiddal, vagy éppen a boldogságtól való félelmed által hajtva (igen, jól olvasod, hiszen a legtöbb ember attól fél, hogy boldog lesz) képes leszel el is siklani a szerencséd Feléd nyúló keze elől! Ismételd el minden reggel többször, még az ágyban fekve: “Nyitott vagyok szerencsém életembe áradására és köszönöm!”

Ne feledd: ahhoz, hogy szerencsés legyél, vállalnod kell a változás lehetőségét és igent mondani rá. Az életedben pozitív változások vannak kilátásban, várd el, és élvezd az új lehetőségek hasznát, amelyek megmutatkoznak. Optimális az idő a kis és nagy döntések meghozatalára. Kérlek, döntsd el, merre akarsz menni, mit akarsz elérni!

Annak a tudatában tégy lépéseket, hogy most minden érted történik. Régi blokkok oldódnak, és most minden gyorsan kezd változni. Most gyors előrehaladás van kilátásban, és jutalmat kapsz az Égiektől.

Ebben az időszakban légy nyitott a Sandalphon által adott ajándékra. Lehet, hogy nem pont abban a formában fog érkezni, ahogy számítasz rá, de hidd el, hogy a Menny sokkal jobban tudja, mire van szükséged, mint te magad.

Fogadd az ajándékot nyitott szívvel, hiszel a Legnagyobb Szeretet küldte Feléd.

Ha megijednél a változásoktól, amit az ajándék kézhezvétele adhat, kérlek, hívd Sandalphon arkangyalt, aki melletted áll a változások idején. Bátorságot, erőt és önbecsülést ad neked. Hívd őt, ha vezetésre van szükséged a következő lépés megtételekor.

Kívánok neked olyan időszakot, amikor a Szerencséd kiteljesedik,

Áldással, Luna

Sorselemzés

Írhatsz nekem: lunaverzum@gmail.com
Hívhatsz engem: +36 70 408 9351
Kereshetsz
Facebookon: https://www.facebook.com/Holdtemplomunk

A Hold Templom címe:
1136 Budapest Hegedűs Gyula utca 16.sz 18-es kapucsengő
Megközelítés: a Nyugati pályaudvar és a Jászai Mari tér között vagyunk, közel a körúthoz. Eljuthatsz hozzánk 4-es 6-os villamossal, 3-as metróval, 9-es busszal is.
Várlak sok szeretettel,
Luna

Aktualitások nővér oldalunkon: Hold Templom

A Hold Templom/Lunaverzum egyik képzése sem diagnosztizál, gyógyít vagy kezel betegségeket, és nem helyettesíti az illetékes orvosi vagy pszichológiai ellátást.
Felnőttképzési nyilvántartásba vételi szám: 56827918

A honlap tartalmát másolni tilos!